Forum portalu Vrinda.Net.pl
Hare Kryszna, Gościu. Zaloguj się lub zarejestruj.
25 Październik 2014, 00:04:16

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Bhagavad-gita 9.34:
"Zawsze myśl o Mnie, zostań Moim wielbicielem, składaj Mi pokłony i oddawaj cześć. Jeśli będziesz całkowicie pogrążony we Mnie, z pewnością przyjdziesz do Mnie."
161548 wiadomości w 8792 wątkach, wysłane przez 908 użytkowników
Najnowszy użytkownik: Viveka
* Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
+  Forum portalu Vrinda.Net.pl
|-+  Fora wewnętrzne
| |-+  Kryszna Prasadam (Moderator: Arjuna)
| | |-+  Potrzebuje przepis na ciasto z marchewka (z marchewki?)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Potrzebuje przepis na ciasto z marchewka (z marchewki?)  (Przeczytany 1141 razy)
Enola


Łaska Bhaktów: 1
Offline Offline

Wiadomości: 31

byla Wroclawianka (1989-93)


« : 22 Luty 2005, 14:07:31 »

Kto ma i sie podzieli? Dzieki z gory.
Zapisane
domenica


Łaska Bhaktów: 1
Offline Offline

Wiadomości: 24


« Odpowiedz #1 : 25 Luty 2005, 08:35:28 »

http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=3726

enjoy Puszcza Oczko

to jedyne co znam.w necie jest sporo przepisów,ale nie-wege.
jeszcze nie próbowałam,więc niecierpliwie czekam na recenzję i wrażenia Bardzo Szczęśliwy
Zapisane
Kula-pavana
Administrator
*********

Łaska Bhaktów: 1722
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 16756



« Odpowiedz #2 : 25 Luty 2005, 13:43:27 »

marchewkowa halava i carrot cake (pie) to moje ulubione marchewkowe potrawy Uśmiech no i oczywiscie sok z marchewki... ale przepisow nie mam Smutny
Zapisane

sarvatma-snapanam param vijayate sri-krsna-sankirtanam - Niech ci, ktorych jazn pograzona jest w transcendencji, spiewaja razem swiete imiona Kryszny - Pan Caitanya
Kula-pavana
Administrator
*********

Łaska Bhaktów: 1722
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 16756



« Odpowiedz #3 : 25 Luty 2005, 13:49:17 »

INGREDIENTS:
2 cups all-purpose flour
2 teaspoons baking powder
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
1 teaspoon ground cinnamon
1/2 teaspoon ground nutmeg
1/2 teaspoon allspice
1 cup butter (or egg substitute)
2 cups white sugar
2 teaspoons vanilla extract
1 1/4 cups vegetable oil
2 cups grated carrots
1 (20 ounce) can crushed pineapple, drained
1/2 cup sweetened flaked coconut
1 cup chopped walnuts
1 cup raisins

--------------------------------------------------------------------------------

DIRECTIONS:
Preheat the oven to 350 degrees F (175 degrees C). Coat a 10x15x2 inch baking dish or 10 inch Bundt pan with cooking spray.
In a medium bowl, stir together the flour, baking powder, baking soda, salt, cinnamon and nutmeg. Set aside. In a separate larger bowl, mix together the butter, sugar and vanilla by hand. Stir in the oil; the mixture should resemble pudding. Gradually stir in the dry ingredients, then fold in the carrots, pineapple coconut, walnuts and raisins. Pour the batter into the prepared pan, and spread evenly.
Bake for 55 to 60 minutes in the preheated oven, or until a small knife inserted into the cake comes out clean.


Note:

Feel free to omit the coconut, walnuts, or raisins as your taste buds suit you. However, getting rid of the pineapple will take away from the moisture of the cake.
Zapisane

sarvatma-snapanam param vijayate sri-krsna-sankirtanam - Niech ci, ktorych jazn pograzona jest w transcendencji, spiewaja razem swiete imiona Kryszny - Pan Caitanya
lusia


Łaska Bhaktów: 18
Offline Offline

Wiadomości: 143


« Odpowiedz #4 : 30 Maj 2005, 20:49:44 »

Cytat: Kula-pavana
INGREDIENTS:
2 cups all-purpose flour
2 teaspoons baking powder
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
1 teaspoon ground cinnamon
1/2 teaspoon ground nutmeg
1/2 teaspoon allspice
1 cup butter (or egg substitute)
2 cups white sugar
2 teaspoons vanilla extract
1 1/4 cups vegetable oil
2 cups grated carrots
1 (20 ounce) can crushed pineapple, drained
1/2 cup sweetened flaked coconut
A można to przetłumaczyć bo mój angielski w powijakach. Z góry dziękuję .
1 cup chopped walnuts
1 cup raisins

--------------------------------------------------------------------------------

DIRECTIONS:
Preheat the oven to 350 degrees F (175 degrees C). Coat a 10x15x2 inch baking dish or 10 inch Bundt pan with cooking spray.
In a medium bowl, stir together the flour, baking powder, baking soda, salt, cinnamon and nutmeg. Set aside. In a separate larger bowl, mix together the butter, sugar and vanilla by hand. Stir in the oil; the mixture should resemble pudding. Gradually stir in the dry ingredients, then fold in the carrots, pineapple coconut, walnuts and raisins. Pour the batter into the prepared pan, and spread evenly.
Bake for 55 to 60 minutes in the preheated oven, or until a small knife inserted into the cake comes out clean.


Note:

Feel free to omit the coconut, walnuts, or raisins as your taste buds suit you. However, getting rid of the pineapple will take away from the moisture of the cake.
Zapisane

lusia
lusia


Łaska Bhaktów: 18
Offline Offline

Wiadomości: 143


« Odpowiedz #5 : 30 Maj 2005, 20:52:14 »

och okazało się że mój angielski super tylko dalej nie wiem co z tym ciastem?
Zapisane

lusia
lusia


Łaska Bhaktów: 18
Offline Offline

Wiadomości: 143


« Odpowiedz #6 : 05 Październik 2006, 14:42:05 »

Cytat: Kula-pavana
INGREDIENTS:
2 cups all-purpose flour
2 teaspoons baking powder
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
1 teaspoon ground cinnamon
1/2 teaspoon ground nutmeg
1/2 teaspoon allspice
1 cup butter (or egg substitute)
2 cups white sugar
2 teaspoons vanilla extract
1 1/4 cups vegetable oil
2 cups grated carrots
1 (20 ounce) can crushed pineapple, drained
1/2 cup sweetened flaked coconut

a można to po polsku ,bo to mi wygląda na dobry piernik?
1 cup chopped walnuts
1 cup raisins

--------------------------------------------------------------------------------

DIRECTIONS:
Preheat the oven to 350 degrees F (175 degrees C). Coat a 10x15x2 inch baking dish or 10 inch Bundt pan with cooking spray.
In a medium bowl, stir together the flour, baking powder, baking soda, salt, cinnamon and nutmeg. Set aside. In a separate larger bowl, mix together the butter, sugar and vanilla by hand. Stir in the oil; the mixture should resemble pudding. Gradually stir in the dry ingredients, then fold in the carrots, pineapple coconut, walnuts and raisins. Pour the batter into the prepared pan, and spread evenly.
Bake for 55 to 60 minutes in the preheated oven, or until a small knife inserted into the cake comes out clean.


Note:

Feel free to omit the coconut, walnuts, or raisins as your taste buds suit you. However, getting rid of the pineapple will take away from the moisture of the cake.
Zapisane

lusia
lusia


Łaska Bhaktów: 18
Offline Offline

Wiadomości: 143


« Odpowiedz #7 : 07 Październik 2006, 12:57:49 »

jak  brzmi to ciasto po polsku ?
Zapisane

lusia
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © Simple Machines LLC
Copyright © 1999-2011 by Vrinda.net.pl
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.187 sekund z 19 zapytaniami.