Drogi użytkowniku! Witaj na forum dyskusyjnym portalu Vrinda.Net.pl – miejscu dla polskiej społeczności wielbicieli oraz osób zainteresowanych świadomością Kryszny. Portal stawia sobie za cel prezentację filozofii Vaisnava oraz prawd o otaczającym nas świecie, zgodnie z naukami A.C. Bhaktivedanty Swamiego Śrila Prabhupada. Prosimy uszanuj ten fakt, biorąc udział w dykusjach lub publikując własne materiały.

Forum dyskusyjne portalu Vrinda.Net.pl
Hare Kryszna, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
09 Wrzesień 2010, 13:03:39

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Bhagavad-gita 9.34:
"Zawsze myśl o Mnie, zostań Moim wielbicielem, składaj Mi pokłony i oddawaj cześć. Jeśli będziesz całkowicie pogrążony we Mnie, z pewnością przyjdziesz do Mnie."
127760 wiadomości w 7444 wątkach, wysłane przez 1076 użytkowników
Najnowszy użytkownik: MadzialenQs
* Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
+  Forum dyskusyjne portalu Vrinda.Net.pl
|-+  Fora publiczne
| |-+  Chatownicy (Moderatorzy: Pavana-caitanya das, mad)
| | |-+  Nowy Chat
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 2 [3] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Nowy Chat  (Przeczytany 4311 razy)
Pavana-caitanya das
Moderator

Łaska Bhaktów: 435

« Odpowiedz #30 : 13 Sierpień 2009, 22:25:38 »

Czy uważacie ze potrzebny jest czat dla kontaktów miedzy bhatowskich  czy lepiej nie?
« Ostatnia zmiana: 14 Sierpień 2009, 13:23:16 wysłane przez Pavana-caitanya das » Zapisane

Bog sam o sobie:"Ja jestem Duszą Najwyższą przebywającą w sercach wszystkich stworzeń. Ja jestem, o Arjuno, początkiem, środkiem i końcem wszystkich istot." cytat z BG.10.20
wancha kalpa tarubjascza kripaja ewa cza patitavan pavanebjo vaisznawebjo namo n
Goha

Łaska Bhaktów: 7

« Odpowiedz #31 : 26 Wrzesień 2009, 21:42:03 »

dlaczego ten chat swieci pustkami?  wchodzilam w roznych godzinach i nic, ani zywej duszy  Smutny
Kula-pavana
Administrator

Łaska Bhaktów: 1282

« Odpowiedz #32 : 27 Wrzesień 2009, 17:20:12 »

dlaczego ten chat swieci pustkami?  wchodzilam w roznych godzinach i nic, ani zywej duszy  Smutny

Chyba za malo jest zainteresowanych...

sarvatma-snapanam param vijayate sri-krsna-sankirtanam - Niech ci, ktorych jazn pograzona jest w transcendencji, spiewaja razem swiete imiona Kryszny - Pan Caitanya
Braja Sundari

Łaska Bhaktów: 777

« Odpowiedz #33 : 27 Wrzesień 2009, 20:22:30 »

He, he, jak sie jezdzi do kafejki raz w tygodniu, to sie juz nie ma siły na "czaty"
Marisha

Łaska Bhaktów: 841

« Odpowiedz #34 : 29 Wrzesień 2009, 01:03:51 »

witamy Gosiu po dłuższej przerwie Puszcza Oczko Napisałam Ci wiadomosc na gg Uśmiech

Pavana-caitanya das
Moderator

Łaska Bhaktów: 435

« Odpowiedz #35 : 14 Maj 2010, 23:27:26 »

Chodzi mi po glowie znow uruchomic. Ciekawe tylko czy byli by chetni

Bog sam o sobie:"Ja jestem Duszą Najwyższą przebywającą w sercach wszystkich stworzeń. Ja jestem, o Arjuno, początkiem, środkiem i końcem wszystkich istot." cytat z BG.10.20
wancha kalpa tarubjascza kripaja ewa cza patitavan pavanebjo vaisznawebjo namo n
Strony: 1 2 [3] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Forum dyskusyjne portalu Vrinda.Net.pl © 1999-2007
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC